Helvetesåret 2013

07.01.2014 kl. 20:33

Jag tänker inte göra en årsresumé för 2013 eftersom det året har inte riktigt varit mitt år. Har ingen lust att kolla tillbaka på vad som hänt.


Tumblr.

Under året har jag gjort många jobbiga beslut, till exempel gjorde jag slut med en fin kille, men som tur förblev han ändå min bästa vän. Och jag hoppas han är det livet ut.

Flera kompisar har också glidit lite bort. Men kanske lika bra, om man inte orkar hålla kontakten är man väl inte så bra vänner?


Tumblr.

Var också lite ledsnare och vemodigare än vanligt. Oftast mer än vad som är normalt och vad en människa klarar av. Men nu har jag lite botemedel i min ficka.

Sakta men säkert.


Tumblr.

Det är inte som jag döljer att jag skulle må dåligt, men det är ju ändå inget som man tar upp så där bara. Blir lite tråkig stämning liksom. Speciellt med kompisar man inte ser särskilt ofta. Då vill man ju ha kul, och inte tänka på de där dumma tankarna som säger att jag inte räcker till.

Känns kanske inte helt kul att läsa om en kompis psykiska hälsa på en blogg, men som sagt, det är lite jobbigt att ta upp. Inte för att det skulle vara jobbigt för mig, men kanske det är jobbigt för den andra?


Tumblr.

Dessutom är det ännu lite tabu, det här med att må lite dåligt. Visst, det förekommer allt mer illamående i vårt samhälle, men ändå ska man vara tyst om det. Gå på en länk så kanske det fixar sig, eller skaffa en pojkvän så man blir på bättre humör.

Men som tur hände det en hel del kul också. Hade ett bra jobb, träffade mycket fina nya människor och hade flera trevliga äventyr. Nya människor som påpekat att jag är riktigt bra som jag är.

2013 var året då livet blev lite annorlunda. Hoppas 2014 är året då livet blir lite bättre.


Tumblr.

Mina nyårslöften: våga vara mig själv, tro på mig själv, vara mer självsäker, inte döma mig själv allt för lätt, fatta att man inte behöver vara bäst, godkänna min egen spegelbild. Att jag är helt okej människa.


Tumblr.

Under året har Tumblr blivit en plats jag hängt på alldeles för mycket. Det är praktiskt då andra människor satt ord på de man känner.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
22 år. Studerande. Musikknarkare.

Senaste kommentarer

05.12, 22:23Dagens stulna lista av Daniel
15.11, 23:04Där piller bringar glädje av luna
11.08, 23:14Positivus festival 2013 av P Å L